Hallo meneer de uil...

Hallo meneer de uil...

Jeune Premier lanceert Meneer de Uil capsulecollectie

Retro is hot en happening zowel in het modebeeld als op televisie. Zo kwam in april de verfilming van De Fabeltjeskrant in de bioscopen en kunnen de mini's binnenkort weer de serie kijken op Ketnet. Nostalgie ten top! Ben jij fan van deze comebacks dan staat de Meneer de Uil capsulecollectie van het Belgisch boekentassenlabel Jeune Premier vast op jouw shoppinglijstje. De collectie wordt exclusief verkocht bij DREAMLAND vanaf maandag 15 juli.

Oogjes dicht en snaveltjes toe!

It-bag Mini = 79,90 euro - Backpack Ralphie = 69,90 euro

Over Jeune Premier
Van Parijs tot Seoel, de coolste boekentassen zijn Belgisch! Het label : Jeune Premier. Hélène Fransen & Bruno Piers ontwierpen het eerste model aan hun keukentafel in Oostende omdat ze hun smaak niet vonden in het marktaanbod voor hun zoon Ralph. Dat was in 2012.  Met een vat vol  innovatieve ideeën en doorzettingsvermogen, maakten ze Jeune Premier tot wat het nu is. Een wereldwijd merk vertegenwoordigd  in meer dan 30 landen met meer dan 120.000 tassen die per jaar over de toonbank vliegen. Kinderen houden van kleuren, maar ouders verkiezen kwaliteit. En zo ook Hélène Fransen en haar man Bruno Piers die haar motiveerde om haar ontwerpen verder te commercialiseren.

 

 

Over Jeune Premier

Van Parijs tot Seoel, de coolste boekentassen zijn Belgisch. Het label : Jeune Premier.Hélène Fransen ontwierp het eerste model aan haar keukentafel in Oostende omdat ze haar smaak niet vond in het marktaanbod voor haar zoon Ralph. Dat was in 2012. Het volgende schooljaar verkocht het bedrijf meer dan 100.000 schooltassen. Kinderen houden van kleuren, maar ouders verkiezen kwaliteit. En zo ook Hélène Fransen en haar man Bruno Piers die haar motiveerde om haar ontwerpen verder te commercialiseren.