Boekentassen voor de swipe generatie

Boekentassen voor de swipe generatie

Jeune Premier lanceert ergonomische 'Easy Lock' sluiting

Hoewel wetenschappelijk onderzoek het voorlopig niet bevestigt zijn therapeuten en kleuterjuffen ervan overtuigd dat de fijnmotorische ontwikkeling van kinderen achteruit gaat. Say what? Blame it on the iPad, deze zou moordend zijn voor de fijne motoriek. Zo blijkt dat het voor de allerkleinsten een hele uitdaging is om een standaard sluiting van een boekentas open te krijgen. Dit inzicht was voldoende om het buikgevoel en de creatieve geest van Jeune Premier oprichtster en creatief directeur Hélène Fransen te prikkelen en de gloednieuwe Easy Lock sluiting te ontwikkelen.

"Ergonomics and beauty in one!"
Hélène Fransen
Story image

Swipe down met Jeune Premier
Gedaan met prutsen om de boekentas open te krijgen, Jeune Premier lanceert EASY LOCK. Voortaan moet je met deze ergonomische sluiting alleen maar naar beneden swipen en de boekentas gaat open. Resultaat : fiere, zelfredzame kinderen en gelukkige juffen. Het sluiten gaat bovendien ook erg gemakkelijk want door een magnetisch systeem valt de klep gewoon terug in het slot.

Vanaf juni komen de boekentassen met deze sluiting voor het eerst op de markt. De kleinsten (tot 4 jaar) vinden hun gading bij het Mini gamma en grotere kiezen voor de Midi of Maxi boekentassen. ​

Tel mee af voor deze Jeune Premier beauties met brains op https://jeunepremier.be/.

3,2,1... Terug naar school!

Over Jeune Premier
​Van Parijs tot Seoel, de coolste boekentassen zijn Belgisch. Het label : Jeune Premier.
​Hélène Fransen ontwierp het eerste model aan haar keukentafel in Oostende omdat ze haar smaak niet vond in het marktaanbod voor haar zoon Ralph. Dat was in 2012. Het volgende schooljaar verkocht het bedrijf meer dan 100.000 schooltassen. Kinderen houden van kleuren, maar ouders verkiezen kwaliteit. En zo ook Hélène Fransen en haar man Bruno Piers die haar motiveerde om haar ontwerpen verder te commercialiseren.

 

 

Over Jeune Premier

Van Parijs tot Seoel, de coolste boekentassen zijn Belgisch. Het label : Jeune Premier.Hélène Fransen ontwierp het eerste model aan haar keukentafel in Oostende omdat ze haar smaak niet vond in het marktaanbod voor haar zoon Ralph. Dat was in 2012. Het volgende schooljaar verkocht het bedrijf meer dan 100.000 schooltassen. Kinderen houden van kleuren, maar ouders verkiezen kwaliteit. En zo ook Hélène Fransen en haar man Bruno Piers die haar motiveerde om haar ontwerpen verder te commercialiseren.